Hakuna Matata

2008-01-10
17:02:46

borde men orkar bara inte! /S
det är bara att inse att jag inte kommer att börja med tentan idag, inte för att jag inte har tiden för det. för är det något jag har gott om så är det tid, utan helt enkelt för att motivationen står på 0!

Konstigt med lov... det är väl tänkt att man ska samla energi och sedan sparka igång med jobb/studier med ny kraft. I mitt fall verkar det dock inte fungera alls, jag har lov och tar det verkligen lugnt, känner mig avslappnad, hur skönt som helst att ha tid att göra och träffa de man vill. Men sedan när det är dags att börja plugga igen så är motivationen 0, det var den i och för sig kanske innan också. Men just nu känns det som en plåga att behöva skriva den där tentan..

När jag var hemma nu senast så hittade jag gamla skolarbeten, ett var bland annat ifrån en kurs i skrivande där vi hade intervjuat varandra, fotat och sedan gjort en artikel om vad man skulle göra i framtiden. Var ganska deprimerande att läsa då det var cirka 6 månader innan studenten, och både jag och L pratar glatt om hur vi ska åka till Norge och jobba och sedan resa för pengarna. Vi var så totalt inställda på den tanken, vi hade verkligen bestämt oss... nu när jag ser tillbaka på det så har jag ingen aning om var det ändrades... var det när jag fick mitt antagningsbesked till universitetet? Eller hade vi gett upp de tankarna redan innan....
Hur glad jag än är över att ha kommit så långt i min utbildning, och att jag var modig nog att lämna min hemstad, så ångrar jag mig verkligen att jag aldrig vågade göra något av planerna, att jag valde att lyssna på vad alla andra tyckte att jag skulle göra.
Jag ångrar att jag inte skaffade mig erfarenheter i form av arbete i Norge och i form av en längre resa - att jag inte upplevt något. den här ångerskänslan beror bland annat på att jag är less på att plugga efter 2,5 års universitetsstudier, och att jag nu ser foton från gamla kompisar på facebook som faktiskt vågat göra verklighet av sina planer...

Jaja, dags att ta hand om tvätten! Mitt liv är så spännande :p


Kommentar:
#1: Linda

Du har fortfarande tid min vän.

2008-01-10 @ 23:35:13
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: