Hakuna Matata

2008-02-09
11:57:27

Skitbandyspelare! /S
Eftersom Ts cykel är kaputt så fick vi gå till sporthallen imorse. På helgen är det obemannat så man går kasta in pengarna genom ett brevinkast, så det gjorde vi sen gick vi och gjorde oss iordning och gick vidare till hallen. Väl där ser vi hur det spelas match på ena planen och den plan som vi skulle vara på är FULL med barn och vuxna som värmer upp och skjuter bollar till varandra. VI hade visserligen rätt till den fjärdedel av bana som vår badmintonplan låg på men ingen av oss var särskilt sugen på att stå och spela bland en massa folk så vi offrade de 80 kronor som vi betalt och gick tillbaka hem igen muttrandes.
Väl hemma så var man ju redan ombytt för träning så den där joggingturen som aldrig blev av igår tog jag igen idag - och till min stora glädje kände jag en förbättring då jag orkade springa en längre sträcka denna gång och gå mindre - än så länge är dock mina rundor minikorta men jag tänker inte öka dem förrän jag orkar springa hela varvet - och jag är ändå nöjd att jag faktiskt springer överhuvudtaget!
Jag har också kört igenom mitt lilla styrkepass här hemma i vardagsrummet så nu börjar T få ångeset över att jag kommit igång med min träning - det blev liksom väldigt tydligt när jag låg och träna svettig efter joggingen och han satt i sin fåtölj och glor på skidåkning.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan tror jag att jag ska lägga mig och läsa lite - har verkligen kommit igång med läsningen igen och det är så himla skönt. Tyvärr är inte boken jättebra men den är okej. Den får duga tills nästa gång jag kommer till karlstad och kan låna pappas tredje bok ur Stieg Larssons Milenniumserie.

Eller är det någon som har något bra boktips?

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: