Hakuna Matata

2008-02-04
12:05:45

Sjuk, sjuk, sjuk,?, ledig! /S
Så såg det ut i vår grupp idag, av gruppens 8 medlemmar var det 5 som var frånvarande, 3 sjuka, en som aldrig hörde av sig och en som var ledig. Inget jätteroligt sätt att påbörja den första riktiga uppgiften på kursen som ska pågå under 4 veckors tid.
men det var inte så mycket att göra åt saken. Vi tre som faktiskt var där började väl spåna på några idéer lite smått men efter en dryg timma så lade vi ner arbetet och hoppas helt enkelt på det bästa att de andra ska vara friska nog att de kan komma till nästa gruppträff.
Negativt för gruppen och studierna men positivt för mig och mitt välmående då jag då har i stort sett hela dagen ledig, och för första gången på vad som känns som en evighet så skiner solen och det blåser INTE! Så därmed får det bli en promenad lite senare, innan det så blir det lunch samt skriva dagens grupprotokoll som sak mailas ut.
Övrigt som ska göras idag är att ringa och boka en klipptid för onsdagen - börjar verkligen bli på tiden då min lugg numer är låååång och knappt kan kallas lugg.

Sedan väntar jag lite nervöst på dagens post då tentan MÅSTE komma idag. Jag är rätt så övertygad om att jag klarade den men man vill ändå ha det svart på vitt liksom, vore så underbart att kunna gå in i denna kurs utan att ha något dragandes efter sig!

I lördags när jag och älsklingen låg i badet började vi prata om framtiden och det faktum att jag faktiskt är färdig om ett år. T tycker att det är jättelångt bort medan jag själv är av den raka motsatta åsikten - jag har börjat stressa upp mig inför vad jag ska göra när jag är färdig. Stanna i Linkan och vänta på att T ska bli klar, eller flytta hem till Karlstad, vicka på olika skolor och på så sätt få in en fot när man söker fasta tjänster - för det är ju i Karlstad jag vill bo. T resonerar dock som så att man får flytta dit jobben finns, vilket i och för sig är sant men vad händer då med oss om han tänker så...? Jaja... man kanske inte behöver fundera jättemycket på det eftersom jag förhoppningsvis ska läsa ytterligare 30hp och få behörighet för förskolan, men det är ju faktiskt inte säkert att den möjligheten finns om ett år så man måste ju börja spåna lite på framtiden... eller? Är det bara jag som tänker så?

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: