Hakuna Matata

2008-02-08
14:37:01

not in the mood! /S
Jag som var så positiv igår känner mig inte alls lika uppåt idag då jag är så himla seg...!
Föreläsningen var jättebra och intressant men själva föreläsaren var så fruktansvärt högljudd så det blev rätt jobbigt att lyssna på i längden - men som sagt så var själva innehållet väldigt intressant och det kommer en uppföljning på den nästa vecka. Under nästa vecka ska vi även få göra en analys på av oss själva som ska tala om hur vi bäst lär oss - very interesting!

Efter föreläsning hade vi en stunds grupparbete som var riktigt jobbig - jag ville bara gå hem, och det ville de andra med så vi fick väl inte jätte mycket gjort direkt!

Nu är jag i alla fall äntligen hemma... så skönt! T ska bort ikväll och själv tänkte jag se den verklighetsbaserade filmen Into the wild som de pratade om på Oprah igår :)
Eftersom T inte heller ska äta hemma så kanske det blir en liten pizza för min del. Jag har i alla fall köpt vindruvor så att jag har något gott till kvällen...

idag fick jag hem Lärarförbundets tidning Lärarstudenten och jag blev SÅ stolt när jag såg Ls namn bland vinnarna till förra rebusen. Jag blev även sporrad så nu ska jag ge mig på den nya rebusen :)
Vi har ju fortfarande inte fått höra vad du köpte för de där 500kr du vann?!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: