Hakuna Matata

2008-02-23
18:03:16

My day.. /S
Här sitter jag i min ensamhet och väntar på att min älskling ska komma hem som fortfarande är på universitetet och jobbar på projektet.

Min dag har varit väldigt händelselös, har mest läst och tittat på TV. Jag borde ha passat på att städa lite men det är ju så jäkla trist. Jag har i alla fall tagit disken och handlat gorgonzola inför middagen ikväll - idag blir det favoriten, pasta med fläskfile och gorgonzola - såååå gott!! (Receptet hittar ni under kategorin Recept)

Jag väntar också på lite bilder på min nya systerson. Jag har fått ett mms på den lilla men det är alltid roligare med foto på datorn - blir ju så smått när man ser det i telefonen. Men min andra syster skulle hälsa på dem nu så hon skulle knäppa lite kort och skicka över sen. Ska bli kul att se :)

Jaaa!! Nu kom min älskling... ska ta ett litet snack med honom och se vad vi ska hitta på ikväll - jag är riktigt sugen på att gå på bio men med tanke på mitt ekande tomma bankkonto så får det nog bli en film här hemma istället. Någon som har något bra filmtips som skulle kunna passa oss båda?

Kommentarer:
#1: MissJ

jaha, okej tack:D
har aldrig kollat på dom programen så..:D

2008-02-23 @ 20:28:50
#2: morsansa

Kommer inte ihåg om jag sagt GRATTIS eller om jag drömt det *L*.... Kul med en liten grabb!! Hoppas få se dig en liten stund till helgen?????? Kram xmamma

2008-02-24 @ 12:43:55
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: