Hakuna Matata

2008-02-02
16:52:40

jippie!!! /S
Hej allihop!
Allt bra?
Här är vi precis hemkomna ifrån Tornby efter lite shopping i mardrömsvädret! Vet inte hur det ser ut i övriga Sverige men här blåser det rejält och snöar även lite så det är sviiinkallt!!!
Men det gäller väl att fokusera på det positiva kanske vilket är att jag hittade en jättesöt t-shirt på stadium för 99kr, en gul lite längre modell - me like, me like så den fick följa med hem. Sedan blev det även ett hopprep för dagar som dessa när man bara intDCATE BELLA TOP PRINTEDe kan ge sig ut på sin powerwalk - eller jag kanske kan men det gör jag bara inte - äckelväder! Tyvärr är repet lite långt ochCASALL BLACK ROPE II jag tror inte att det går att korta av det men vi får väl se... kanske bara är jag som är för feg för att verkligen våga veva ordentligt - är så rädd att slå ner allt i min närhet. 
Sen blev det faktiskt mer träningsgrejer då Rusta sålde en yogamatta, en balansboll och tre gummiband för 99kr. Jag hade tänkt köpa ett gummiband men när jag såg det här erbjudandet som kändes riktigt billigt så tyckte jag det var bättre. Så nu har jag min egen lilla träningshörna i vardagsrummet :)

Någon cykel blev det dock inte då Biltema inte skulle få in herrcyklarna förrän denna veckan som kommer - lite typiskt men det var ändå kul att gå runt i affärer. Jag fick ju med mig något hem, och Tobias köpte sig en bok. Sedan hittade jag jättesöta bebissaker som jag var såååå nära att köpa men jag kunde inte bestämma mig. Det är ju så att jag ska bli moster igen och nu är det bara några få veckor kvar tills den lilla kommer till världen :) Fanns så söta saker, men kunde som sagt inte bestämma mig!
 

Ikväll blir det myspys, ett varmt skumbad med lite tända ljus, god mat då T ska göra tacopaj och till min stora glädje upptäckte jag att SVT visar ännu en Austenfilm ikväll!!!!!!! Denna gången är det Förnuft och känsla som visas.

= en perfekt lördagkväll!



 

Förnuft och känsla SVT2 kl 21.05 


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: