Hakuna Matata

2008-02-06
09:45:19

Hur ärlig är JAG... /S
1. Skulle du lämna Sverige för "din största kärlek" om du visste att du aldrig skulle kunna återvända?

Svar: Tyvärr är jag nog alldeles för hemmakär, vill ha min familj och vänner nära. Sedan kan jag inte låta bli att tänka vad det är för ego jag är kär i som tvingar mig flytta om jag aldrig kan återvända :p


2. Skulle du kunna i någon situation mörda någon?

Svar: Absolut! Känner jag att jag eller någon i min närmaste omgivning är dödshotad så skulle jag inte tveka...


3. Du blir kär i din bästa väns pojkvän/flickvän. Vad skulle du göra?

Svar: Precis som L så har jag lite svårt att tänka mig in i situationen, men enligt mig så finns det inte så mycket att göra förutom att undvika personen när jag träffar min vän.


4. Skulle du sälja din vänstra tumme för 200.000kr?

Svar: Nej, tummen är alldeles för värdefull - och hur långt räcker 200.000 om man ska se lite pessimistiskt på det hela.


5. Du får reda på att din pojkvän/flickvän har deltagit i en porrfilm. Vad skulle du göra?

Svar: Beror alldeles på när och i vilket syfte den är inspelad! Är det under vår tid tillsammans så är det nog bye bye som gäller...


6. Skulle du kunna offra dit liv för någonting/någon?

Svar: Jag hoppas det men jag undrar hur stark ens överlevnadsinstinkt är...?


7. Om du misstänkte att din flickvän/pojkvän var otrogen mot dig, skulle du läsa hennes/hans dagbok?

Svar: ja förmodligen... inte för att jag tror att jag skulle hitta något, då är det nog troligare att jag skulle läsa hans sms - men då skulle han ha gjort något som verkligen fick mig att misstänka honom!


8. Du är hemma ensam. En främling knackar på din dörr och säger att han blir jagad av en mördare och behöver låna telefånen. Skulle du släppa in den personen?

Svar:  Oj... ja, men inte utan att tveka - hur kan man veta att han är jagad och inte bara vill komma in? Och vad gör mördaren om han ser personen gå in i min lägenhet... jag bor ju på nedersta plan så han kan ju bara hoppa in genom fönstret! Nej, jag tror faktiskt jag svarar nej hur hemskt det än låter... jag är alldeles för misstänksam av mig.


9. Du hittar en plånbok på gatan med 10.000kr i. Skulle du behålla den?

Svar: Nja... jag vet faktiskt inte... jag resonerar som så att om man bär på 10 000kontant och har så dålig uppsikt över den så har man nog rätt gott om pengar så det finns nog en risk att jag skulle ta pengarna...usch dåliga människa!

10. Skulle du kunna dränka en kattunge för en resa till Paris?

Svar: Inte en chans - och särskilt inte till Paris, så jäkla mycket kostar inte en resa dit!


11. Ditt hus brinner och du kan bara ta med dig en sak, vad skulle du ta med dig?

Svar:  Jag ser inte T som en sak så jag antar att han tagit sig ut på egen hand. Valet står mellan mina smycken som har störst affektionsvärde, och mitt fotoalbum - sådant som kanske inte har något pengavärde men som ändå är omöjligt att ersätta.


12. Du har tre val. Skulle du rädda 10.000 människor i Indien, 40 människor i din skola eller din bästa vän?

Svar: Oj, de här var inte särskilt lätt... Jag hoppas att jag skulle rädda de 10 000 människorna i Indien, men nu är det ju det där med främling och vänner... men tyvärr L, hade jag chansen att rädda så många så skulle nog ditt liv få offras...


13. Din bästa väns pojkvän/flickvän är otrogen mot henne/honom. Du gillar din väns partner väldigt mycket. Skulle du berätta för din vän att hennes/hans flickvän/pojkvän var otrogen mot henne?

Svar: Jag skulle konfrontera Ls pojkvän och ge honom ultimatumet att antingen berättar jag eller så gör du det själv - på ett eller annat sätt skulle hon få reda på det i alla fall!

Här var mina svar, tycker verkligen att jag svarat brutalt ärligt!


Kommentar:
#1: Linda

Jaha! Det var en vän det! Välja bort mitt liv =P

2008-02-06 @ 12:49:30
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: