Hakuna Matata

2008-02-07
09:45:00

Halloj! /S

Sovit gott?
Det har jag faktiskt gjort men jag mår inge vidare bra idag ändå... kanske har L smittats via bloggen? Nej då... riktigt så illa mår jag inte, känner mig dock lite illamående och tung i huvudet. Inte kul!

By the way... har ni hört regeringens förslag om fler betygssteg? I love it! Tänk om det hade varit så under min tid på gymnasiet, för er som inte hört det så är alltså förslaget att lämna dagens betyg IG,G,VG,MVG och istället införa stegen F-A där A är högsta betyg. Bra förslag tycker jag, ogillar dock det andra om att införa betyg tidigare.

Idag är det plugg som står på schemat, sedan är det nog dags att plocka fram dammsugaren! Sedan ska jag nog ta det rätt lugnt ifall det är något på G i kroppen.

By the way så har jag fått mitt betyg nu, inte själva tentan, men betyget registrerades imorse jag kunde se det, och jag fick ett G. Jag borde vara nöjd men kände mig ändå lite besviken. Nu hoppas jag att tentan kommer snart så man får se kommentarerna men det kanske är för mycket att hoppas på att den ska komma överhuvudtaget med tanke på att det är en vecka sedan nu som de skickade ut den.

Nu ska jag äta lite frukost! Vi får se om L kanske kan slänga ut en dagens kluring under dagen...


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: