Hakuna Matata

2008-02-16
12:44:15

God förmiddag! /S
Ja det är ju inte direkt morgon, men här kom vi inte ur sängen förrän vid 12 vilket är det senaste jag legat kvar i min säng på evigheter, men grabbarna i huset var trötta så jag låg snällt tyst kvar i sängen för att inte störa någon.
Nattsömnen stördes ordentligt av att det stod några utanför huset och skrek i någon timma i natt - och då menar jag verkligen skrek! Trodde nästan att det var mord eller något på gång!!

Efter tacon igår blev det film, eller snarare två filmer. Först såg vi dogmafilmen Cloverfield eller vad den hette. Den var sådär, därefter såg vi äntligen filmen Farväl Bafana. En ganska händelselös film men ändå intressant på något sätt, men jag var nog lite för trött egentligen för att se den.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, vädret är ju toppen så det kanske blir en promenad till Gamla Linköping eller något, och sen ikväll ska vi eventuellt ut och käka och sen se någon film på bio. Måste säga att D inte är så lätt som gäst på så vis att de som brukar hälsa på är familjen och då passar det alltid med shopping, något som D kanske inte är så intresserad av så det är svårt att hitta på aktiviteter. Men som sagt en promenad över universitetet till Gamla Linköping blir det nog i alla fall så att vi kommer ut lite.

Ha en trevlig dag och ta till vara på solen för de kommande dagarna ska det bli mulet igen!

Kommentar:
#1: Hampus

Tack! :)

2008-02-16 @ 12:47:29
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: