Hakuna Matata

2008-02-17
11:52:25

besökets sista dag... /S

En sen morgon idag igen, idag vaknade jag dock redan klockan 9.30 så det är mer att vi varit dryga i frukostätande och så.
Idag är det dags för D att åka hem igen, det har varit kul med besök men det ska faktiskt bli lite skönt när han åker så man kan slappna av ordentligt för även om vi verkligen inte varit igång direkt under helgen så blir man trött av att ha gäster en hel helg, Men kl 16 idag så åker han alltså hem, han lämnar dock kvar sitt nintendo wii snäll som han är, han använder det aldrig själv hemma så han erbjöd sig att låna ut det. Perfekt då vi funderat (mest jag) på att själva införskaffa ett, nu får vi ju testa hur mycket vi verkligen kommer att använda det eller om vi kommer att tröttna snart... Eller om vi istället kanske spelar för mycket och det tar fokus ifrån plugget så är ju inte det bra heller!

Någon som såg på tv4s nyhetsmorgon med de kända bloggarna? Jag tittade men jag vet inte om det var så bra, tycker de fick lite kort om tid så de pratade en del i munnen på varandra och det blev en rätt spretig diskussion över huvudtaget. Men modigt av dem att våga ställa upp...

Nu ska jag låta maten sjunka ner ordentligt och sen SKA jag ge mig ut på en joggingtur, får hoppas på att det blåser lite mindre senare också...
Annars har jag faktiskt inga direkta planer för dagen, kanske liiiite plugg, och sen spelade vi in filmen Se upp för dårarna igår som man kanske kan se idag om inget annat av intresse finns att se på TV.

have a nice day!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: