Hakuna Matata

2008-02-03
11:18:58

3e februari! /S

Då var det söndag igen! Tänk att en helg alltid passerar så fort... den här helgen har dock varit mysig med lite shopping med darlingen, skumbad och god mat igår, sen vaknade jag imorse så där underbart utvilad och kände mig verkligen pigg, det gjorde jag även igår och det är ju såååå skönt!
Jag är glad att jag övergav mina tankar på att ringa min "barnvaktsfamilj" och fråga om de behövde någon barnvakt i helgen, det har varit skönt att få vara helt ledig och det hade varit en mardröm att behöva ge sig ut igår i den snöstormen som var här i Linköping!
Jag får väl se om jag kanske ringer dem under veckan och passar barnen nästa helg, pengarna sitter ju liksom aldrig fel. Men nu är det ju så att för varje dag som går desto mer och mer spänd och förväntansfull blir man och väntar på det där samtalet om att jag har blivit moster för andra gången och då vill man ju bara kasta sig på tåget hem och träffa den lille! Men det är ju inte beräknat förrän till de 19e så det kanske dröjer någon vecka till - men man vet ju aldrig...

Nu blir det snart frukost och sen ska jag ta tag i dagens träning innan det blir en dusch och lite plugg!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: