Hakuna Matata

2008-12-12
14:14:24

Tjenare! /S
Nog för att jag ville ha lite snö men nu har det snöat konstant hela dagen!!! Det är riktigt mysig att sitta och titta ut genom köksfönstret på de stora snöflingorna som faller...
M har precis åkt hem, det blev mycket prat om annat idag men humöret var också mycket bättre för oss båda så det behövdes nog en sådan dag. Vi lyckades i alla fall få ihop två sidor till slut på diskussionsdelen som faktiskt var skitjobbig att skriva, jag fick verkligen en stor klump i magen, jag blev nog nervös över tanken på att det snart är färdigt, att det kanske inte är nog bra trots hur vi har kämpat och skrivit nu i fyra veckors tid.

T var hemma och vände tidigare idag och han trodde i alla fall att hans tenta gått bra. Han tog med sig datorn och gick då de skulle fira med lite dataspel och förmodligen utgång ikväll för att fira och hitta på något innan jullovet.
Själv har jag precis stekt lite pyttipanna till mig själv till lunch och sen ska jag göra mig iordning för att gå ut i snöovädret och åka ner till stan en stund.

Ikväll blir det nog Idol och något gott att äta. Det jag väljer mellan är grillad kyckling, lite potatissallad och vanlig sallad eller två goda rostade mackor med räkor och avokado kanske....

Hoppas ni får en härlig fredag i vårt snöiga Sverige :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: