Hakuna Matata

2008-12-13
15:50:03

Pust och stön...! /S

3,5 timma senare.... arbetet idag gick INTE lätt! Vi skrev inte så mycket då det fortfarande saknas en liten del i resultatdelen som gör att det är svårt att skriva mer. Men det ska vi ta tag i på måndag. Mitt förslag var då att istället ta hand om allt småpyssel med att sätta in huvudsidan som vi måste använda och biblioteksmallen + skapa innehållsförteckning och referenslista. Det visade sig dock att det enda som gick smärtfritt var att skapa innehållsförteckningen. Att skapa referenslista hann vi inte ens till!
Som vanligt så var det sidnumreringen som krånglade, eller rättare sagt så visste vi inte hur man gjorde. Så vi satt och krånglade i nästan en timma tillsammans med Tobias och försökte att få datorn att fatta att vi ville att sidan 1 skulle börja på dokumentetets tredje sida. Till slut så hitta T hur det skulle vara så nu är det som det ska. Ännu en halvtimma krånglade vi med biblioteksmallen som inte blev rätt när vi kopierade in den, och vi kunde inte kopiera in något i det dokumentet så det slutade med att vi fick göra en egen.

Som sagt... det är egentligen inget som fungerat och gått smidigt idag! Som pricken över i så upptäckte vi att klantiga lilla jag enbart har skrivit upp böckernas titlar och inte författare och utgivningsår vilket innebär att jag nu måste ta reda på det vilket inte är så lätt då böckerna är tillbakalämnade sedan länge. Men det ska jag krångla lite med imorgon så att det är färdigt till på måndag när M kommer igen. Hur som helst så är det skönt att den här delen är gjord, det är ju inget man vill sitta med i sista stund precis. Vi har dessutom kommit en bit på diskussionen och har egentligen kanske bara 1,5-2 sidor kvar att skriva vilket går ganska fort när man skriver med 1,5 i radavstånd.

Nu ska jag ta lite mellanmål. T ligger och pluggar inför sin nästa tenta som han har på onsdag, sen ska han göra lasagne till mat ikväll *mums* och därefter blir det nog väldigt lugn kväll framför TVn då jag är rätt slut efter allt krångel och T efter sin sena kväll igår.

Jag hoppas att ni har haft ett lite roligare Lucia-firande!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: