Hakuna Matata

2008-12-10
14:21:30

Onsdag /S
Idag har vi arbetat på som vanligt, vi slutade ganska tidigt då vi inte hade tillgång till allt material. men imorgon kommer vi att skriva färdigt resultatdelen, och kan därmed ge oss i kast med arbetets sista del som är diskussionsdelen, på fredag. Beroende på hur bra det går på fredag så får vi avgöra om det kommer behövas något jobb från oss under lördagen som är den enda dag i helgen som M kan jobba. Jag HATAR att plugga på lördagar men känner vi oss osäkra på att hinna färdigt till på torsdag så har vi ju inte så mycket annat att välja på.

Idag är det återigen grått och trist ute och jag måste ju säga att man blir riktigt deprimerad av att inte få se solen. Det känns som en evighet sedan det var blå himmel ute! Jag måste säga att det är otroligt skönt att veta att det nu bara är en enda vecka kvar av det här examensarbetet. Arbetet har flutit ¨på oerhört bra med M men jag känner att man trots allt börjar bli lite trötta på varandra (av okänd anledning), så det ska bli skönt att få lämna ifrån sig det här arbetet, sen är det ju bara att hålla tummarna för att examinatorn gillar det + att vi klarar av opponeringen på ett bra sätt.
Utöver att det ska bli skönt att slippa ex-arbetet så ska det bli skönt att komma hem till Karlstad och träffa alla. Dels så ska det bli jättekul att se svärföräldrarnas nya bostad, sen så ska jag och T för första gången fira jul tillsammans... hur det kommer se ut är dock inte helt klart ännu men det lutar åt att jag kommer spendera större delen av julaftonen med hans släkt och familj. Sen längtar jag som vanligt efter mina söta syskonbarn som ser ut att ha växt och lärt sig massor sedan senast jag träffade dem...

Nu är det dags för lite mellanmål :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: