Hakuna Matata

2008-12-28
12:09:07

Julen är över /S
Det var ett tag sedan ni hört något från oss här i bloggen men det blir ju lätt så i juletider då man får besök eller besöker andra ständigt! Nu har vi i alla fall klarat av allt julfirande i min familj och precis som jag misstämnkte så är man nu rätt så trött på julen :op
Det blev i alla fall en lyckad jul. Det blev julfirande i Ts sommarstuga under tisdagen med hans familj då vi öppnade julklappar framför kaminen. Jag blev jätteglad för mina julklappar, jag fick ett superfint Pilgrim-halsband och fler glöggmuggar av hans familj och av T fick jag filmen Mamma Mia! och en bok skriven av Cesar Millan som jag önskat mig. Dagen därpå blev det julfirande i Kil med Ts stora släkt vilket också blev supermysigt men eftersom vi skulle fira även med min släkt i Sunne så fick vi lämna firandet mitt i frågesporten då pappa plockade upp oss. Firandet hos min släkt blev också lyckat och det blev fler julklappar.
Sedan har vi spenderat några lugna fina dagar där hos min mormor och träffat släkten lite.

Igår när vi kom hem åkte jag och T hem till syster yster. VI åt lite Fajitas tillsammans, vilket var en underbar omväxling till all julmat de senaste dagarna! Därefter tittade vi på en ganska bra film med Robert Deniro och Al Pacino som hette Rihgteous Kill. De spelar poliser som är partners och som utreder några seriemord tillsammans. Jag brukar inte tycka om polisfilmer men som sagt så var den ganska bra!

Idag har jag inget planerat förrän tills ikväll då jag och T ska iväg och hälsa på kompisen D. Imorgon ska jag vara barnvakt en stund åt min systerson och eventuellt följa med L och hennes Åsa till veterinären på hälsoundersökning. På tisdag ska jag nog till museet med min farmor och farfar för en runda och lunch - de fick nämligen det i julklapp. Det ska faktiskt bli ganska kul, särskilt då jag vet hur roligt farmor tycker att det är. Sedan är det onsdag och nyårsafton! Jag har fortfarande ingen aning om var och hur nyår ska firas... kanske blir det med L&J, kanske hos syster, kanske med Ts kompisar? Det återstår att se... det är dock ett faktum att dagarna går riktigt fort när man är ledig!!

Hoppas ni har haft en God Jul och att ni får ett härligt nyårsfirande!

Hej på er så länge... vi ses 2009!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: