Hakuna Matata

2008-12-29
17:43:23

Julen är över /L
Den var en seg jul tycker jag. Allt kändes som slow-motion och nada hände.
Jag firade i alla fall julafton hemma med J, mamma och broder. Min bror hatar julen och var inte sen att tala om det upprepade gånger under dagen vilket sabbade min christmas-spirit rätt kraftigt. MEN jag var nöjd ändå. Han verkade även något gladare efter lite mat och julklappar. På torsdagen åkte jag till farmor och träffade släkten. Allt jag egentligen behöver skriva är att de är finnar och det fanns alkohol. Kvällen slutade med att jag, pappa, kusin och farbrors fru satt i vardagsrummet mycket roade över fyllesnacket i köket. En riktig jul antar jag. (Men till försvar ska tilläggas att det var första gången jag varit med om att de blivit fulla på jul).
Jag har fått så mycket fint som jag är jätteglad över, och det allra bästa är att det finns att några klappar kvar som väntar på mig =P Jag blir som ett barn, okej?

Min sambo kom tillbaka från sitt släktbesök tillsammans med sin mamma, vilket innebär att svärmor just nu är här på besök.
Åsa var som sagt hos doktorn idag, hon är frisk som en nötkärna. Jag frågade även om katten Johnnys beteende då han dregglar som jag vet inte vad och biter i sönder alla våra sladdar. Detta ytterst bisarra beteende är ingenting som tycks ha en medicinsk lösning utan katten är bara knäpp. Kändes verkligen härligt när veterinärn skrattade åt Johnny, han är annorlunda nu är det bekräftat.

Någonting mer finns det allt att berätta men det tar vi senare.
Jag är chips-sugen som fasiken. Det gäller att passa på för efter jullovet är det andra bullar.
Kram!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: