Hakuna Matata

2008-12-01
23:21:49

Dags att sussa sött /S
Nu ska lilla jag krypa ner i sängen, tänkte dock kolla på 2,5 män innan jag somnar. Jag har tyvärr kommit in i lite dåligt vanemönster nu när jag aldrig är i skolan och vi har valt att börja vid 10 varje dag så behöver jag liksom inte gå och lägga mig tidigt.

Idag har jag haft en liten kris i mitt godisförbud då en chokladlängtan kom över mig helt plötsligt från ingenstans, en enorm längtan efter Marabous apelsinkrokant, jag kunde verkligen känna smaken och de krispiga små bitarna i munnen. Min självdisciplin sattes ordentligt på prov när vi gick förbi affären under promenaden hem för att köpa mer clementiner (jag sa ju att de skulle ta slut :op), men trots min enorma chokladlängtan och det faktum att T inte kunde hålla sig utan köpte en påse godis, så lyckades jag lämna affären utan någon ljuvlig choklad.
Jag ska inte säga att jag var duktig och åt frukt istället för jag har faktiskt ätit en skål med lite glass, skivad banan och chokladsås. Jag har dock inte så dåligt samvete över det med tanke på att jag ändå lyckades hålla mig från att inhandla det jag ska hålla mig ifrån, jag har ju faktiskt köpt glass för dagar som dessa när godissuget blir för stort.

Mitt godisförbud har även påverkat T som fick lite ångest över sin godispåse och blev lite sur på sig själv som inte lyckades hålla sig, men han har faktiskt också klarat sig bra hittills och han har inte ens ingått i dealen om godisförbudet.

Men som sagt, nu ska jag krypa ner i sängen... kl 10 imorgon ringer M på dörren och det blir ännu en dags jobb med ex-arbetet....

Natti natt på er...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: