Hakuna Matata

2008-12-02
21:42:10

Bekännelse /S
Idag har jag haft en deppdag utan någon som helst anledning, vet inte om det kanske är vädret.... vintern är verkligen inte min årstid! Att jag också har det här examensarbetet är en stressfaktor för mig ärven om jag egentligen ör övertygad om att vi kommer att hinna. Men det är ungefär som att plugga till en tentan, man känner sig aldrig 100% lugn förrän det är inlämnat och man inte kan göra något åt saken längre.
Hur som helst, för att komma till min bekännelse så kunde jag inte hålla mig ifrån chokladen idag utan föll faktiskt dit och köpte choklad.
Till skillnad från vad jag skulle gjort förut så har jag inte gett upp mitt godisförbud totalt och jag köpte bara 30 gram mörk choklad istället för en 200 grams Marabou så jag kan inte påstå att jag känner mig totalt knäckt över mitt lilla snedsteg, jag känner mig nästan stolt istället för att jag var duktig och bara köpte en minichoklad. Ja har ju tagit något snedsteg men å andra sidan om jag tänker på mitt godisförbud som jag har haft nu så har jag ätit ca 60 gram choklad under dessa 2,5 vecka istället för 1 kg som jag det kan komma upp i annars under en lika lång tidsperiod. Så jag anser att jag gjort stora framsteg ändå!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: