Hakuna Matata

2008-08-22
15:06:14

Veckans nål är nått! /S

Nu är jag hemkommen från dagens joggingrunda, jag försämrade min tid med nästan en halv minut men jag drog ner på tempot för att orka med att jogga längre sträckor, så nu blev det jogging 5 min varvat med 3 min gång vilket kändes bättre. Jag undrar hur lång tid det tar innan jag tar mig runt hela varvet utan att behöva gå... Det ska också bli kul att komma hem om en månad och springa spåret i karlstad.

För att referera till min rubrik så har jag nog inte talat om det men nu när jag tänkt satsa på joggingen igen så är jag återigen aktiv på sidan FunBeat.se där man kan registrera sin träning och sätta upp egna mål. Mitt mål för det här året är att springa minst tre gånger i veckan fram till juni månad nästa år. Vi får väl hålla tummarna för att det blir en mild vinter om jag ska nå upp till det målet annars kan det bli tufft!
Det känns ju i alla fall riktigt skönt att jag kom ut idag. Vi får se om det blir någon mer runda under helgen eller ej...

Nu är i alla fall helgen äntligen här och imorgon tror jag att jag ska åka till stan eller Tornby, vart jag åker beror lite på om jag kan hålla mig ifrån elgiganten. Det är nämligen så att jag är oerhört sugen på att köpa en bakmaskin, en teknikpryl man verkligen kan klara sig utan, men å andra sidan vore det gott att få hembakat bröd varje vecka även om jag tror att man då och då även vill ha köpt bröd. Men vi får som sagt se... får också se vad T har tänkt om morgondagen.
Utöver det så har jag tänkt rensa i min garderob och så har jag lite plugg att göra inför måndagen även om jag och M gjorde det mesta på måndagens uppgift imorse.


Yes.... or no?

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: