Hakuna Matata

2008-08-20
20:28:33

Hello! /S
God kväll kära läsare!

Den här dagen har varit lång. Det har varit en del pluggande, lite träning och lite mat.
Nu under kvällen är jag lämnad till mitt öde då älsklingen är iväg på partaj. För att roa mig själv har jag tittat på filmen What happens in Vegas... En förutsägbar film men helt okej om man inte har något annat att roa sig med!
Klockan 21 blir det Project Runway och därefter lite läsning innan det är dags att nanna då det ärö föreläsning imorgon bitti som gäller. Får väl se hur snart jag somnar... brukar inte gå särskilt bra när T är borta. Dels på grund av att jag inte är van vid att somna ensam i vår säng, det känns ju så fel som att man glömt något, en annan påverkande faktor är ju det att man är lite orolig för honom, att veta att han cyklar alldeles ensam på en väg som är rätt öde. Men man kan ju inte göra så mycket mer än att bara ligger där och vänta på att få höra honom sätta sin nyckel i dörren :/

Men för min egen del blir det alltså Project Runway och lite glass :)

Imorgon tänkte jag försöka att planera nästa hemresa, jag har ju en fyra veckor lång praktik, fyra veckor som att jag vet kommer bli tuffa - tycker riktigt synd om Tobias som kommer tvingas stå ut med en trött och grinig Sandra de veckorna. Hur som helst så har jag inga som helst planer med att trötta ut mig själv ännu mer genom att sätta mig på ett tåg mot Karlstad. Därmed måste en hemresa bli innan eller efter den praktiken. Och med tanke på att det är examensarbete som gäller efter de veckorna så kommer de veckorna förmodligen att bli rätt tuffa, därmed är det ju bättre om jag åker hem innan praktiken. Så imorgon ska vi kolla in Ts schema och se om vi ska boka biljetter tillsammans eller om jag ska åka hem på egen hand. Utöver det så ska det också bokas en klipptid så att jag får fräscha till topparna. Jag hade funderingar på att klippa det kort men har nu bestämt mig för att jag vill försöka att spara ut det lite på längden.

Jag måste också påpeka vilken skillnad det är att använda billiga hårprodukter jämfört med frisörprodukter, i alla fall när det gäller mitt hår! Under sommaren när jag bott hos mina föräldrar har jag använt frisörschampoo av samma märke som jag alltid använder (Lóreal) men har haft ett billigt elvital balsam. Till en början märktes ingen skillnad men i slutet på sommaren så blev håret alltid risigt , det gick lätt att kamma ut men det såg väldigt torrt och slitet ut. Det var väl därför tankarna på att klippa mig kort kanske främst kom ifrån då jag trodde det var slitet. Nu när jag var tillbaka här i Linkan så har jag använt både balsam och schampoo från Lóreal och efter bara två tvättar så ser håret bra ut igen!

Här är den senaste av de schampoon från Lóreal som jag har, luktar toppen och funka toppen, tidigare har jag haft ett schampoo för torrt hår som också funkat fint. Men nu har jag alltså det här schampoot, och sen ett balsam för torrt hår.

Så mitt råd är att kosta på er ordentligt schampoo, det kostar mer än schampoo du hittar på ICA och Konsum men det är drygare då frisörschampoon är mer koncentrerade och framför allt så tycker jag att man verkligen känner skillnaden!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: