Hakuna Matata

2008-08-28
13:46:17

Torsdag /S
Jisses vad jag har varit trött idag. Natten var riktigt hemsk, jag kunde verkligen inte somna, det liksom killade längs hela ryggraden så jag vred och vände på mig hela tiden och kunde inte ligga still. När klockan var 1 så gav jag upp då jag var klarvaken och jag ville ge T en chans att somna utan att jag kastade mig fram och tillbaka en gång i minuten. Så jag släpade mig ut i vardagsrummet och ner i soffan och knäppte på TVn. Efter en halvtimma började jag känna mig lite trött igen och gjort ett nytt försök som lyckades efter en stund. Men hur som helst så blev det inte så många timmars sömn som jag ville.
Att föreläsningen idag också var supertrist fick mig inte precis att gäspa mindre. Två timmars prat om utvärderingar... jag vet inte om det berodde på att jag var väldigt trött men det kändes som att han pratade om lite allt möjligt så jag fattade inte riktigt vad han ville ha sagt med sin föreläsning!

Därefter kastade jag mig hem på cykeln och åt lite lunch innan det var dags att träffa frisören. Jag fick veta att håret var bra, behövde bara ta ca 2 cm, sen klippte hon också upp håret lite mer, lite mer än vad jag hade tänkt mig men då var det ju lite sent att säga något. Jag vet inte om det är jag som inte fattar eller om det är frisörerna som inte fattar men varje gång de frågar om de ska klippa upp det lite mer och jag säger lite, så visar de upp typ 2 cm, men sen när de väl klippt så ser det snarare ut som att de klippt av 5 cm. Jaja... hur som helst så blev det helt okej, det viktigaste var ju att få bort det slitna. Jag köpte även med en ny hårinpackning hem då man börjar se botten på den gamla burken.

Idag kommer jag inte göra något drastiskt direkt då jag som sagt är ganska så trött, imorgon däremot är jag ju ledig och T är i skolan så jag ska nog passa på att städa lägenheten efter joggingrundan. Alternativt så kanske jag åker ut till Tornby för att leta efter ett par billiga inneskor som jag kan ha på praktiken, och eventuellt en bakmaskin. Det beror på om T har lust att följa med eller inte, vill han med så får det vänta till på lördag.
Har ni förresten några bra filmtips? Imorgon kanske jag eventuellt blir ensam på kvällen då T kanske skulle träffa några kompisar... Tips är mycket välkomna!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: