Hakuna Matata

2008-08-13
10:31:05

Onsdag /S
Fy vad dagarna går fort...! De senaste två dagarna har jag dock ändå hunnit med att hälsa på och luncha med syster, spendera ett dygn hos min mormor i Sunne( där jag också fick min första fästing, så jävla äckligt!), hälsa på min moster och slutligen en kväll hemma hos L.
Idag ska jag träffa L igen, gäller ju att passa på nu när man inte setts så mycket. Idag tänkte vi ta en lugn joggingrunda. Det blir min första sen mitt knä hoppade ur led så jag vill mest känna efter hur bra jag klarar det med tanke på att jag fortfarande inte kan gå normalt. Förhoppningsvis kommer jag inte känna av det alls utan är redo att köra igång igen...
Sen i eftermiddag ska jag följa med L att välja tapeter och golv inför hennes lägenhetsrenovering - sånt gillar jag så det ska bli riktigt roligt :)

Imorgon kommer moster med mina två kusiner och vi ska ha en "tjejdag" med dem. Vad en tjejdag innebär för en åtta- och tioåring återstår dock att se. Veckans största utmaning kommer på fredag jag åtagit mig att vara barnvakt åt min söta systerdotter som är 1 år gammal. Kommer nog vara hyfsat trött när mamma kommer hem från jobbet vid 13 och kan hjälpa mig så att jag kan packa för återresan till Linkan på lördag.

Nej, nu ska jag byta ut min morgonrock mot joggingoutfit och vänta på att kära L ska vakna till liv hemma hos sig så vi kan ge oss iväg :)

Hej på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: