Hakuna Matata

2008-08-09
12:55:49

Lördag /S
Hello!
Då var det lördag då... min sista lördag i karlstad för nästa lördag är det nämligen dags för lilla mig att åka tillbaka till Linköping. Min älskling skjutsade jag till tåget redan imorse så om någon timma är han framme och ska börja ladda upp inför sin fadderroll inför den kommande nolleperioden.

Med min älskling i linköping, mina systrar på bröllop och L på väg hem från Sthlms skärgård så räknar jag med att denna lördag kommer bli lite långtråkig. Jag har i alla fall försökt att göra något kvalitativt av min dötid och har nu under förmiddagen badat vovvsingen och rensat ut tre kassar med kläder som jag har haft liggandes. Vad man ska hitta på resten av dagen har jag ingen aning om...

Under veckan som gått så har jag faktiskt också varit lite produktiv. Jag, syrran och T plockade lite blåbär. jag och T fick ihop 1 liter som får följa med till Linkan så att man kan baka lite blåbärspaj :) T var duktig och plockade lite kantareller i början på veckan så även det får vi med oss nu när jag äntligen hittat ett bra recept som är superenkelt och riktigt gott. Ännu mer bärplockning blev det i torsdags då jag fick med mig T hem till min farmor och farfar där vi fick plocka hallon som jag tänkt ha i muffins :)

Nu ska jag hjälpa pappa att inviga hans nya soda streamer... ha det gott!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: