Hakuna Matata

2008-08-04
10:38:04

hello /S
Då var man inne på sin näst sista vecka av det härliga sommarlovet, till helgen åker T tillbaka till Linköping för att vara fadder för de nya nollorna, och helgen därefter är det min tur att återvända.
Fram tills det är dags har jag i tankarna att spendera lite tid med T, och därefter försöka träffa L som jag knappt träffat denna sommar på grund av jobb och resor. Överhuvudtaget så känns det som att denna sommar har gått alldeles för fort! Men det enda man kan göra är ju att försöka att ta till vara på dagar som återstår...

I helgen har det varit firande som stått på schemat. I fredags gick vi på stan i jakt på fina whiskeyglas till T i födelsedagspresent, en fin doppresent till min systerson och en klänning att ha på dopet. Vi hittade till slut fina glas som jag köpte till T och en liten present till min systerson. Någon klänning hittade jag dock aldrig men jag råkade hittade en fin höstjacka som också var billig som fick följa med mig hem. Sen inhandlades även en ny kalender för det nya läsåret så att jag är förberedd. När shoppingen var avklarad åkte vi ut till älsklingens sommarstuga där hans kusin med sin söta familj befann sig. Det blev fika, solande och bad innan de packade ihop för att ge sig av hemåt Gbg. På lördagen vaknade jag av att det smattrade på rutan vilket för mig är det samma som en perfekt läs- eller filmdag. Älsklingen snickrade på familjens veranda och jag hade ingen lust att ockupera deras vardagsrum på egen hand så därmed fick det bli en läsdag. På kvällen kom hans släkt för att fira hans födelsedag en dag i förskott. Det blev god mat, lite presenter och lite snack innan vi begav oss hemåt till mina föräldrar. Igår fick vi gå upp tidigt då vi skulle hjälpa min syster att förbereda dopfikat. Så vid 8.15 befann vi oss på församlingshemmet, och ca 2 timmar senare var möblering, dekoration och dukning avklarad. Sen bar det av hemåt där mina mostrar och kusiner väntade. Vi åt lunch tillsammans innan det var dags att byta om och åka iväg.
Själva dopceremonien var lite för "gudig" för min smak men lilla L var glad hela tiden i kyrkan. Efter fika och städande av lokalen så hade klockan hunnit ticka iväg och vi åkte hem för att käka middag och T åkte ut till stugan. Själv hade jag tänkt spendera kvällen med L som jag som sagt inte träffat på länge, men de planerna gick i kras då ingen svarade i telefonen. Jag hade tur då kära syster L ringde och bjöd in mig på filmkväll så jag spenderade kvällen hos dem istället där vi tittade på Sweeney Todd. Jag tyckte nog ungefär som L om filmen, men tyckte att den var bra - främst slogs jag av att jag verkligen gillar Johnny Depp, han gör verkligen roller av alla de slag!

Idag är det mulet vilket jag tyckte var en perfekt dag för att sitta lite vid datorn och uppdatera mig i bloggvärlden. Jag ska fortsätta med det en stund till innan jag käkar lite frukost och hoppar in i duschen. Sen får vi se vad det blir av den här dagen!

L... I´m waiting for your call :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: