Hakuna Matata

2008-08-31
14:21:25

Duktiga jag! /S
Om ingen annan talar om vad duktig man är så får man göra det själv :)
Nu har jag städat min del + att jag varit duktig och putsat fönstren utvändigt för första gången sen vi flyttade in. Så nu återstår bara badrummet och moppning av golven och sen är det som sagt rent - men det är Ts tur att ta den delen idag så jag kan nu lugnt luta mig tillbaka om jag vill.
Jag känner dock att jag fick lite energi av städningen konstigt nog + att jag känner mig riktigt ofräsch, så jag ska nog försöka att göra mig själv ännu mer äcklig genom att gå ut och ta den där joggingrundan som jag funderade på. Jag har ändå inget bättre för mig för tillfället, och T har fastnat i något dataspel så han är inte så mycket att prata med heller :op

Idag fick vi förresten hem en broschyr från medborgarskolan med höstens kurser. Jag tycker det låter så roligt med alla de kurser som finns men man vill ju inte gå själv. Sen kostar det ju lite... men jag hoppas att jag blir en kursmänniska i framtiden som drar med mig syskon eller kompisar och går någon kurs lite då och då. Men det får nog vänta till den dagen man har ett jobb och kan betala kurserna och när man har någon att gå med :)

Nu är det jogging som gäller, see U!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: