Hakuna Matata

2008-08-21
14:46:51

Ack så fel jag hade! /S
Jag som trodde att jag kunde ta det lugnt imorgon, hade tänkt åka till stan för lite shopping av basplagg men icke! Idag fick jag nämligen veta att vi har en uppgift att göra till på måndag som inte verkade gå på 5 minuter direkt.
För att jag inte ska skjuta på det till söndag kväll har jag i alla fall bestämt träff med M imorgon på uni så vi ska sätta oss och klura på uppgiften tillsammans. Det i sin tur innebär att jag måste läsa texterna idag. Suck!

Har verkligen ingen som helst lust men vad har man för val...

Det dumma med att jag gjorde upp träff med henne imorgon är att jag inte hinner med att jogga på morgonen... eller det hinner jag ju om jag går upp tidigare än halv 9 men frågan är om jag orkar det... får väl klura på det en stund och se hur sen eller tidigt man kommer i säng ikväll...

Måste säga att jag är lite nyfiken på hur det går för kära L och hennes jogging, men hon har ju fortfarande helgen ledig innan allvaret börjar för henne och vi kanske kan få lite mer inlägg...?

Dags att plocka fram boken!


Update:
Jag döööör!!!! Har precis fått mail från min lärare som jag ska gå med på praktiken, och fått veta att jag 2 dagar i veckan kommer börja klockan 07.00!!!!!!!!!!!! Snacka om att jag kommer vara riktigt trött, stackars älsklingen...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: