Hakuna Matata

2008-04-29
20:54:35

Min dag... /S
Nu har jag slappat hela dagen och skjutit upp på mina måsten, men ikväll är det Desperate Housewives så nu börjar det väl bli dags att packa ryggsäcken för hemresan + packa in paketetet till L. Hatar att packa, det är så jäkla trist och vid den här årstiden är det också ganska svårt. De senaste dagarna har det ju varit rena sommarvärmen med 20 grader varmt de molniga dagarna och 30 grader i solen de fina dagarna så vi har kunnat gå i shorts. Men enligt väderleksrapporten så ser det ju ut att bli rätt trist väder i Karlstad under min vistelse där så man kanske inte ska ha för tunna kläder. Får väl se vad som får följa med...

Hihihi... idag fick jag höra en grej som kunde gjort mig förbannad, men efter den här terminen med den jobbigaste människa jag någonsin träffat i min arbetsgrupp så kunde jag inte göra annat än att skratta.
Jag vet inte hur mycket jag har berättat om ms X som jag har i min arbetsgrupp, men för att kort dra historien så är det en ensamstående tonårsmamma, strax över 30 år gammal med ett beteende som enligt mig är udda. Hon kan vara fruktansvärt otrevlig, tål inte motsägelser, avbryter ALLTID folk som berättar något, ser arbetsgruppen som sin terapigrupp men de enda problem som får stjäla tid från skolarbetet är hennes egna!
I alla fall för att komma till saken som jag fick höra idag:
M kom till mig och sa att hon var tvungen att ventilera efter en sak hon hört under morgonen. Jag antog att det handlade om ms X och jag hade full förståelse för hennes behov av att prata av sig.
Imorse när hon och ms X hade träffat på två tjejer ifrån en annan grupp så de hade pratat lite.
Till slut kläcker ms X:

- ja jag är ju den som gjort allt jobb under de andra temaområdena och driver gruppen framåt så under detta tema tänker jag bara ta det lugnt så får de göra jobbet för en gångs skull! Eller hur M...!

Det finns tre saker jag finner mycket komiskt med detta uttalande:

1. Att människan överhuvudtaget är av den uppfattningen!! Halva gruppen anser att arbetet har gått framåt... inte tack vare henne utan TROTS hennes medverkan då hon tar varje förslag till en enorm diskussion och godkänner oerhört sällan några andra förslag än sina egna!

2. Att hon vågar säga en sån sak högt... på vilket sätt låter det bra att säga att de övriga 7 medlemmarna i gruppen varit totalt onödiga... särskilt med den uppfattning som finns om henne i klassen.

3. Att hon säger en sån sak högt inför en annan gruppmedlem och dessutom försöker få denne att instämma. Det måste ju betyda att hon verkligen tror på det hon säger...

Som sagt... efter den här terminen med henne så blev jag varken chockad eller arg utan fann mest det hela komiskt... Det finns verkligen människor av alla sorter...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: