Hakuna Matata

2008-04-21
18:14:22

Min dag /S
Det blev 1,5 timma i solen för när ett gigantiskt moln täckte solen för tredje gången så gav jag upp och fortsatte läsningen hemma istället.

Nu har vi precis käkat mat, idag fick det bli lasagne - vanligtvis en av mina favoriträtter men någonstans på vägen blev det inte riktigt rätt då det inte var lika supergott som det brukar. Mitt stora irritationsmoment nr 1 för tillfället är min retliga hosta - det killar i halsen konstant vilket hela tiden leder till att jag måste hosta vilket i längden blir väldigt tröttsamt!!

Dagens sista måste är att ta tag i disken. Sen kanske det blir en promenad som avslutas vid affären - har nämligen ett enormt sug just nu efter cashewnötter doppade i yoghurt. Det som är så bra med naturgodis är att det är så dyrt så man vågar ju knappt fylla botten på påsen.. blir aldrig att man frossar på samma sätt som med godis! Sen är det ju väldigt gott också... tyvärr är utbudet av naturgodis lite magert i den här Konsumbutiken, men det är ju bättre än inget!

Pratade en snabbis med mamma förut som berättade att Dick skulle in och ta blodprover nu under kvällen. Förmodligen ska han äta antibiotika så nu gäller det bara att hålla tummarna för att den eller blodproven leder till en förbättring av han hälta! Längtar så efter nästa vecka när jag får åka hem och träffa min goding...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: