Hakuna Matata

2008-04-06
00:02:19

Lördag och födelsedagstankar /S
Så där, då har man suttit och glott på en rätt dålig film de senaste 2,5 timman. Som vanligt när man börjat se en film så är det ju väldigt svårt att stänga av innan den är klar. Även om filmen var rätt dålig så var det rätt fina bilder som fick mig att bli ännu mer övertygad om att jag någon gång vill åka till ett afrikanskt land, gärna Kenya där filmen utspelade sig.

Nu sitter jag och lyssnar på musik... har insett att jag saknat mina såna här kvällar lite. Förr hände det ofta att jag satt och lyssnade på musik på kvällarna, men sen när jag och T blev sambos så blir det oftast att man kollar på TV om kvällarna. Den här senaste veckan har vi dock suttit och läst i varsin hörna, lite pensionärsvarning så där men det var ändå skönt :)
Det är så skönt att jag kommit igång med läsningen igen - men nu är ju som sagt boken utläst så jag måste försöka hitta en ny bra bok innan man kommer ifrån det igen.

Hey... jag insåg precis att det nu enbart är en vecka kvar till min 22 års dag! Känns extra kul att syster yster med familj kommer. Känns som att det var länge sen jag firade min födelsedag med folk omkring mig på riktigt liksom. Förra året fick jag faktiskt fira den helt ensam, året där innan firade jag det med en 6 timmar lång bussresa när jag åkte hem till Karlstad - blev visserligen firad på kvällen då men ändå... en hel dag med delar av familjen känns ändå kul :)
Stackars T ser dock på min födelsedag med lite lätt ångest då han är så rädd att jag ska bli missnöjd med min present... jag förstår inte varför alla tror att jag ska bli det?! Jag har aldrig någonsin utttryck missnöje över något jag fått i present förutom när jag var liten en gång, men då fick jag ingen rolig födelsedag heller :p
I år har jag inte önskat mig något heller så allt är ju bara ett +!
Något som jag får önska mig inför nästa år blir nog en tårtbox - insåg nämligen att om jag skulle baka en tårta så har jag inget att varken ställa eller förvara den i! Så ett tips inför nästa år hörni ;)

Ha en fortsatt skön lördag!

Puss på er...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: