Hakuna Matata

2008-04-07
15:04:08

I´m hoooome /S

Nu är man hemma från första veckans skoldag, en riktigt bra dag! Vi började med en dramaverkstad på förmiddagspasset - något jag bävade lite för då jag själv hatar drama, men jag blev positivt överraskad då vi fick  prova på tre enkla men roliga övningar, och framför allt användbara och anpassningsbara! Så det var en bra förmiddag...Eftermiddagen blev det grupparbete som gick lite segt då vi inte var så strukturerade, men vi hann ändå bli klara på en timma så det finns ingen anledning till att vara gnällig - jag kan dock vara lite bitchig och påstå att vi blev klara så fort tack vare en gruppmedlems frånvaro.
Imorgon är vi lediga för att förbereda oss inför onsdagens fiktiva utvecklingssamtal, vi har även lagt upp det så smart att vi redovisar en dag tidigare så att vi är lediga på fredag också - så det här blir kort arbetsvecka! Jag har dock bokat tvättstuga kl 7-12 på fredagmorgon så jag kommer ändå vara sysselsatt.

Nu ska jag göra en liten inventering och se till att allt finns hemma för middagen och sen ska jag hoppa in i duschen :)


Kommentar:

Hoppas du har en bra dag idag!

2008-04-07 @ 15:12:39
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: