Hakuna Matata

2008-04-16
12:30:32

Hej i stugan! /S
Allt bra?
Själv har jag tagit ledigt idag ifrån grupparbetet då jag vaknade med en fruktansvärd huvudvärk. Nu känner jag mig dock helt bra igen så jag ska försöka att plugga lite sen så det inte blir en helt bortkastad dag.
T är i skolan hela dagen så jag är helt ensam hemma.
Jag insåg idag att det nu bara är två veckor kvar tills valborgsmässoafton, känns jättekonstigt och jag börjar bli lite stressad över hur jag ska lyckas knåpa ihop min portfolio - speciellt då jag har som mål att bli helt klar med den veckan innan den ska lämnas in så att jag kan åka hem till Karlstad så tidigt som möjligt. Kursen slutar egentligen den 4 juni men då det är eget arbete mån-tis den veckan och sen bara en trevlig avslutning så ser jag ingen anledning till att stanna kvar i stan för enbart avslutningens skull... jag kan inte påstå att det är en direkt trevlig klass jag hamnat i under denna kurs så det är inte direkt så att jag kommer att sakna dem direkt.
Men vi får väl se hur det går med det målet, det kommer ju innebära en hel del jobb... Men å andra sidan är det värt det, särskilt eftersom T slutar redan fredagen veckan innan mig, så antingen åker han hem direkt då, eller så väntar han här i Linkan med mig tills pappa hämtar oss och grejerna förhoppningsvis den helgen om jag är färdig tills dess annars så blir det kanske den 6juni...
Men det är ju fortfarande ett tag kvar så det är väl inte så stor idé att fundera mer på saken, hinner jag så hinner jag!

Hoppas ni har lite mer sol i övriga landet, här lyckas den nämligen inte riktigt att tränga sig igenom molnen...
Men nu ska jag plugga, ha en skön dag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: