Hakuna Matata

2008-04-18
18:59:46

Friday night dinner :) /S
Nu har vi precis käkat middag, tror det var ganska gott men jag mår inte så bra utan känner mig yr och lite halv illamående så jag njöt väl kanske inte fullt ut... Men T tyckte det var jättegott! Sen hade vi även köpt hem vitlöksbaugetter - såååå gott!

Jag testade ett nytt recept som jag hittade på nätet. Det var en sås med kantareller, och med tanke på att vi fick ungefär 1 liter med kantareller av svärföräldrarna i höstas som bara legat orörd i frysen så passade det ju väldigt bra.

För att lite snabbt ge er receptet:

4 portioner Philadelphia/kantarellsås

100 g philadelphiaost orginal (jag tog ca 150 g)
5 dl kantareller (inget svampfan så det blev nog snarare 3 dl)
1 st röd chili (glömsk som man är fick man ta pulver istället för färsk chili)
salt + peppar
80g färsk spenat (sådan lyx har man inte råd med :op)

Serveras med pasta

Till det åt vi gnocchipasta. Som sagt, jag kan nog inte ge en rättvis bild av det då jag inte hade någon riktig matlust, men T tyckte det var jättegott och att vi skulle göra det igen :)
Sen var han faktiskt så söt att han erbjöd sig att ta disken då jag kände mig lite hängig. Nu sitter jag och tittar på Astrid Lindgrens sköna figur Madicken som SVT visar. Trodde ju som sagt jag var på bättringsvägen men nu känns det mer tveksamt. Utöver att jag känner mig hängig så värker det något otroligt i mitt högerben från mitt knä och ner i foten, påminner ungefär om växtvärk, och som vi alla minns så är det inte särskilt skönt!
Ikväll ska jag nog kolla på någon film, sportintresserade älsklingen har jag föst in i sovrummet då han ville se hockeyn.

Hoppas ni får en skön kväll!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: