Hakuna Matata

2008-04-13
13:04:40

Alone again... /S
Då var våra gäster på väg hem mot Karlstad igen och själva pustar vi ut efter en trevlig helg!
Gästerna bestod alltså av min syster, hennes sambo och deras 10 månader gamla dotter Leyah. De kom under fredag eftermiddag vid 17 så den dagen blev det en promenad och lite middag. Vi hade även planer om att se på film men då Leyah hade lite svårt att somna på ny plats så gav vi upp vid 23 ich gick och lade oss istället då vi ändå var ganska trött.
På lördagen väcktes jag som jag tidigare nämnt av skönsång från syster och L som mest glodde på oss, med sig hade hon en stor kasse med presenter ifrån mamma och en från sig själv. Av henne fick jag ett par mysiga sockar och med löfte om att ännu ett paket skulle överlämnas vid Valborg när jag åker hem.
Av mamma fick jag massor med prylar, bland annat en juice/smoothiebok, en kniv, en svart top, pajformer, salladsskål + dressingflaska, salladsbestick, kokbok, förkläde + kökshandduk och pengar. Jag har förmodligen glömt något men det är vad jag kan komma ihåg så där på rak arm :)
Av T hade jag önskat mig små skålar som vi kan ha till uppläggning, fick 4 jättefina grönvita skålar, sen skötte han och syster all matlagning och disk hela dagen... eller hela helgen snarare :)

Eftersom vädret var uruselt igår tog vi en tur på stan, det blev herrshopping då det bara var T och M som köpte något. Jag och syrran kände oss lite småfattiga och tittade mest runt lite. Det är lite för tidigt i månaden för att man ska våga shoppa loss :op
T köpte i alla fall ett par supersnygga rutiga shorts som jag pekade ut och en svart hoodtröja, medan M köpte kläder till Leyah som han gillade. Innan vi åkte hem köpte vi med oss varsina stoooora munkar som fick ersätta en tårta. Väl hemma blev det lunch och munkarna till efterrätt, och efter en kort vila följde de med oss ut till Tornby så att vi skulle få storhandla.
Under kvällen åt vi supergod tacopaj innan L somnade och vi kunde köra igång filmen This is England.
Filmen var ganska bra, kanske till och med väldigt bra... har inte kunnat bestämma mig än...! Orkar inte riktigt skriva en riktig recension nu, det får bli en annan dag!

Idag skiner solen och vi har tagit en promenad under förmiddagen så att de har fått lite frisk luft innan den långa bilresan hem. Nu ska jag lägga mig på soffan och läsa ut min bok.. hörs kanske ikväll, hej så länge!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: