Hakuna Matata

2007-09-01
15:36:47

Sagt av Letterman /L
Hösten är min favoritårstid i Los Angeles. Att se fåglarna skifta färg och falla ner från träden.

(Om sin chef, Les Moonves lunch med Fidel Castro) Tänk er den lunchen... På ena sidan av bordet sitter en egomanisk diktator omringad av snyltande ja-sägare, och självklart, på andra sidan bordet sitter Fidel Castro.

Alla vi som kom efter honom är efterapare... Det går inte en kväll utan att jag tänker: "Vad hade Johnny gjort". (sagt om Johnny Carson)

Antalet mord har ökat här i New York med 9 procent. Men precis som myntet så har brott också två sidor. Det här betyder ju att vi får fler och fler lediga lägenheter!

Bush gör vad som helst för att höja sin popularitet. Faktum är att imorgon ska han hoppa upp och ner i Oprahs soffa.

Bush är i Tyskland. Hundratusentals protesterade mot att Usa expanderar kriget. Så här ligger det till: Tyskland tycker inte om några krig som de inte startat.

Charlton Heston erkände att han har alkoholproblem, och då sa jag till mig själv, "Tacka Gud för att den mannen inte äger några vapen".

CIA säger nu att en missriktad raket kan ha dödat Usama bin Ladin uppe i bergen. ...Låt mig översätta det åt er. Vad dom säger är att han fortfarande lever och de har ingen jävla aning om var han befinner sig.

Colin Powell sa upp sig. Hans efterträdare är Condoleezza Rice, så det är nu hennes jobb att se till att resten av världen hatar oss.

De hetsigaste människorna jag mött i mitt liv är de som vet att de har fel.

Det går bra för president Bush. Han klarade sitt fysiktest. Inget har dock sagts om hans mentaltest.

Det här är vad jag gjorde i morse. Jag klev ur sängen och gjorde mina irakiska elitgardesövningar. Så här gör man: Man sträcker händerna över huvudet och så håller man kvar dom där.


David verkar gilla Bush.


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: