Hakuna Matata

2007-09-13
16:48:31

På tur genom Östergötland! /S
Idag har jag genom min kurs fått åka runt i västra Östergötland och titta på lite allt möjligt. Vi gav oss iväg vid halv 9 imorse och var tillbaka till klockan 16. Vi har bland annat varit i Omberg och tittat, ett annat ställe tror jag hette Västra väggar eller något - väldigt fint, och sen lite andra ´ställen. Vi har fått se exempel på hur istiden påverkat landskapet mest, men även sett klosterruiner och exempel på kulturlandskap. Jag vet inte om resan var så där jättegivande för kursens skull men för min egen del så känns det jättekul att faktiskt ha fått se lite typiska östgötska områden med tanke å att jag nu bott här i två år och i stort sett bara sett Linköping stad.

Fick tips om att jag borde åka till Vadstena som tydligen ska vara väldigt mysigt. Kan även tala om att jag lärt mig att man inte uttalat Vadstena som det låter.... här i trakterna uttalas det VAstena, man betonar VA. Det ni...!

Nu ska jag bara packa det sista och hoppa in i duschen så är jag snart på väg mot Karlstad. Kommer dock inte vara framme förrän kl 22.15 men jag ska försöka plugga lite på tåget och även under den 40min långa väntetiden i Katrineholm.

Imorn hade jag tänkt gå på stan med syster och Leyah men vi får se hur det blir med den saken då Leyahs farmor gick bort igår, så det kanske inte riktigt är läge för det...

Nej nu är det bäst jag sätter lite fart... Hej så länge!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: