Hakuna Matata

2007-09-21
14:56:41

My new life.../S
Nu är det dags att sätta fart på fläsket!!! Hahaha... fy va groteskt det lät, men sorgligt sant. I första hand vill jag som sagt göra mig av med några extra kilon, men i stort sett i jämnnivå så kommer anledningen att jag håller på att dö av tristess av att bara sitta hemma nu för tiden. Visst så är jag ju dagmatte men det är ju inte varje dag och han är ju så himla lugn så man märker ju verkligen inte av honom!! Så det blir att jag sitter/ligger i min säng i stort sett hela dagarna - antingen med en bok eller med TV-dosan i högsta hugg. Så nästa vecka ska jag som sagt ska jag starta mitt nya liv genom att dra med mig Tobias på måndag eftermiddag och köpa ett medlemskort på Korpen så vi kan komma igång med badmintonen nu. Tror även jag ska köpa ett gympakort(550kr/termin) då kan jag ju även träna lite på egen hand när han inte har tid, och träna lite mer varierat. Tyvärr var det inte så många pass kvällstid här borta men det räcker ju att man går en gång i veckan så har man ju ganska så snabbt tjänat in ett sådant kort. Torsdagar och söndagar kör de Core och Pilates som jag tror kan vara kul och de är också på eftermiddagen så det passar bra. Men eftersom jag har så få föreläsningar så funkar det ju även dagtid så länge det är de dagar jag inte har föreläsningar så Candy inte behöver vara själv så länge.

Hittade förresten en otroligt skön versionen på Somewhere over the rainbow - spelas just nu många  gånger i timmen på hööööög volym. Jag vet inte, men jag blir så glad av den på något vis... killen är ju bara för skön!! Av någon anledning kan jag inte lägga upp den men jag får väl försöka igen senare.

Killen heter i alla fall Kamakawiwo ole - som sagt, hur skön som helst... en låt som brukar vara som soundtrack i film och serier.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: