Hakuna Matata

2007-09-19
12:55:57

Mitt schampootips! /S
Eftersom Linda efterfrågade tips på bra schampoo så kan jag ju i alla fall dela med mig av mitt tips :)

Sedan några år tillbaka så använder jag bara frisörschampoon. Dels för att jag hörde att vissa billiga schampoo och balsamsorter lägger sig som en hinna på stråna (uäk!!) och dels för att jag hörde att håret mår bättre med bra produkter.

Jag har provat både Biolage och Loreál och fastnade definitivt för Loreáls produkter!!
Jag har tidigare haft väldigt torrt och slitet hår och köpte då den här flaskan, fast en stooor flaska som jag hade i över ett år. När jag nu var hos frisören förr förra gången fick jag veta att mitt
hår inte alls är torrt längre :) Så när nu den här flaskan är slut så ska jag testa någon av de andra Loreál sorterna - kanske den för lockigt?

Den är i alla fall jättebra, och eftersom schampoot är i så koncentrerad form så behövs det inte särskilt mycket om man bara ser till att håret är genomvått. Sen använder jag även deras balsam som jag också tycker jättemycket om.


Sen har jag som sagt även testat Biolage schampoo och balsam men det var jag inte lika förtjust i. Det var bra men efter några månade så kändes inte håret lika bra som av användning av det i början.


Så jag tycker du ska testa Lorealschampoo, kan ju börja med en liten flaska som faktiskt räcker ganska länge den med. Tror den ligger på 129kr eller något, men om du gillar det så tjänar man ju på att köpa en stor flaska i längden!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: