Hakuna Matata

2007-09-09
15:29:04

Hemma igen /L

Anlände i Karlstad 13.15, I´m back!
Fredag: Framme i Göteborg och ska nu leta upp mitt hotell där jag ska möta pappa.
Irrar runt i göte i en timme när jag till slut får rätt vägbeskrivning till hotellet, som givetvis då ligger 1 km åt andra hållet än vad jag gått! Menmen...
Sitter och väntar en kvart när my father till slut dyker upp i ögonvrån! Vi checkar in och ger oss sedan ut till Universeum. Det tyckte jag var kanonbra - och skulle verkligen vara kul att ta med elever till. Mycket bra pedagogiskt sett. Sedan käkar vi lite på mcdonalds och äntligen in på Liseberg!
Givetvis ska Håkan Hellström ha konsert så det var ett antal estetiska ungdomar där. Jesus när 17.000 ska ut ur Liseberg på samma gång! Det går upp för mig att de medkomna norrmännen inte alls gillar karuseller.
Lördag: Tar pendeltåget till Sjöfartsmuseet, inte så värst kul men lite mysigt ialla fall... åker vidare till Naturhistoriska som även det skulle vara kul att använda sig av i skolan! Jättefina djur och kul att se dem i verklig storlek. Sedan åt vi lite i en "korvmoj", namnet vi även lärde våra kära grannar.
Åter till Liseberg!
Det var väldigt roligt men pappa och jag klarade av att åka betydligt mer än norrmännen. De klarade knappt av tekopparna! Så illa var det.... men pappan Knut vågade sig faktiskt upp i "Höjdskräcken", vilket gjorde mig mycket imponerad. Jag fick även med mig Sander upp i "Rainbow" men det slutade med att han skrek att han skulle "kaste opp" och jag fick hålla för ögonen och hålla ett litet peptalk med honom. Han var dock 8 år och hans mesiga äldre polare vågade minsann inte åka!
Kvällen avslutades på hotellets restaurang med entrecoté, pommes frites och bearnaise. Mumma. Även en liten "San Francisco" på det.
Hoppas er helg har varit bra!
Puss och kram
Linda

         



Kommentar:
#1: mamma

o inte ett ljud till din kära mor????
skönt att du har haft det bra gumman min.
varit så tyst utan dig *asg*
kramar om...

2007-09-09 @ 16:45:08
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: