Hakuna Matata

2007-09-23
17:58:05

Fy fan hur här ser ut! /L
Det är kaos hemma.image752
Jag fick för mig att rensa förrådet igår då jag har fått mig en frysbox.
Nu ska den in där... Hela hallen är full med "skit" - säckar med prylar, tv, 2 skrivare och annan skit.
I förrådet står fortfarande en garderob och hylla kvar, det får stå där tills jag kan köra iväg det.
Irriterar mig som helsike på att återvinningen inte har öppet på söndagar! Den mest logiska dagen att ha öppet på med tanke på att det är då folk har tid att åka dit! Så nu är jag omringad av allt mitt eget skräp som jag lyckats samla på mig. Det går väl att använda men jag har inte plats att ha kvar det och en frys vill jag verkligen ha. Så nu hivar jag iväg det! Känns riktigt uppfriskande att rensa allt faktiskt.
Denna månad har jag nog gått igenom hela lägenheten så nu börjar det blir "rent". Härligt.
Igår hade jag så jäkla ont i ryggen då vi rena hela Ullas lägenhet också men när jag kom hem kunde jag inte hålla mig och fortsatte med mitt eget men det var pain som rådde. Jag kunde knappt lyfta höger armen men idag är det bättre!
Ja, Ullas lägenhet ska vi fan inte prata om (man ska inte tala illa om de döda) men det var sååå mycket skit. Helt skrämmande. Hennes syster Laila som gick bort för några år sedan (och bodde där) hade en tendens att spara ALLT i plastpåsar. Inte en utan minst två. Jag överdriver inte. Exempelvis hade hon sparat några trådrullar i 3 plastpåsar. Plast på plast på plast! När vi tittade i källarförrådet hade de sparat Oskars (Ullas man) gamla potta. Ja, den han hade som gammal och inte kunde gå själv. Jädrar vad äckligt.
Jag överdriver inte heller om vi slängde 300 lakan, det var lakan i alla resväskor och garderober. Det tog aldrig slut!
Vi kunde inte göra annat än att skratta, men det var skratt av ren förskräckelse då de aldrig tog slut. Jag tror vi lyckades slänga alla i alla fall.
Nej, när jag blir gammal då ska jag slänga all skit så mina släktingar ska slippa ta hand om det.

Puss och kram
Linda

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: