Hakuna Matata

2007-09-29
19:45:52

En latmasks berättelse.../S
Hon vaknade och såg att det regnade. Reaktionen var att vända sit åt motsatt håll och fortsätta sova. Grymtar till lite när hennes käraste väljer att kliva upp, själv vänder hon på sig och fortsätter sova. Hör någonstans långt borta att hennes älskling tittar på ett Friendsavsnitt - en serie hon sett hundratalsgånger men som hon ändå inte kan motstå. Reser sig upp på armbågen med stor möda för att ta upp den stora TV-kudden som ligger på golvet. Försöker vakna till liv, vilket hon lyckas med först 2 friendsavsnitt senare = 40min.

Reser sig från sängen och förflyttar sig till datorn, snackar lite med Sofia på msn, sambon återvänder från sin promenad ute och hon går in i duschen. Ut ur duschen, tar på sig mjukisbyxor, hoodtröja och sockar. Äter frukost. Lägger sig i sängen och pluggar lite. Bloggar. In på facebook. Läser bloggar. Facebook. Bloggar. Myser med pojkvännen... fortfarande i sängen. Pluggar. Surfar sporadiskt på nätet.

Middagsdags=taco. Reser sig ur sängen för att hjäpa sambon med maten. Äter. Återvänder till sängen. Klockan är nu 19.40 och hon ligger fortfarande i sängen med datorn.
Du har just läst en latmasks berättelse....

Illa men sant... jag har inte stuckit näsan utanför dörren idag, inte ens genom balkongdörren...



Planerna för resten av kvällen?.... att se en film...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: