Hakuna Matata

2007-09-05
17:32:18

Delkurs 2 /S
Nu har jag fått info om min kommande kurs, alltså delkurs 2 på min specialisering. Till min glädje och lättnad så ser det schemat ut ungefär som mitt nuvarande vilket innebär få och korta lektioner som möjliggör att jag kan fortsätta som dagmatte. Såg också att jag kommer sluta redan den 19/12 vilket innebär ett långt jullov vilket jag inte är van vid, så då kommer jag hem redan på onsdag kväll (jul är inte förrän mån därefter!) lagom till pappsens födelsedag!
Har även fått litteraturlistan och det verkar som att jag kommer klara mig undan litteraturen på under 1000kr, närmare bestämt 900kr. På litteraturlistan fanns den där boken ...om detta må ni berätta... vi fick den gratis i skolan någon gång under mellanstadiet tror jag. Jag tror att den står hemma hos mamma och pappa någonstans i deras bokhylla men om inte är jag spekulant på att låna den av någon som tror sig ha den kvar.

Det som gjorde mig nervös på schemat var att sista tillfället var ett tvåtimmars pass där vi skulle vara 5 pers i varje grupp och det som ploppar upp i min skalle är ...muntlig tenta!!!! Det står ingenstans att det är det men jesus säger jag bara... jag som tycker det är nog jobbigt med en vanlig salstenta, kommer ju dö av nervositet om det visar sig att det faktiskt är en muntlig tenta.

Igår skickade jag iväg ett mail till den där killen med den franska bulldoggen som behövde hundvakt, jag har gått och vänta på hans svar hela dagen. Men som vanligt när man väntar på något så dröjer det en evighet  ( i alla fall känns det så!).

I helgen ska jag vara barnvakt för första gången den här terminen. Jag hoppas tjejerna är som vanligt så de inte är blyga nu när det är ett tag sedan vi sågs senast. Det enda jobbiga är att jag inte har någon cykel så jag får väl gå dit och tillbaka om Tobbe inte hunnit fixa sin cykel, det är ju inte suuuperlångt, ung 3km kanske lite mer, men det är så trist att gå när man ska passa en tid och speciellt om vädret är dåligt.

Idag är jag ensam, Tobias är på Kalasmottagningen i Cloetta Center - en gratiskonsert som universitetet har varje år för alla nya studenter=jag måste betala :P. När jag var ny så var det The Ark som spelade, förra året Soundtrack of Our Lives och i år är det The Sounds. Jag funderar på att lyxa till min kväll med lite pizza men samtidigt känner jag att pengarna gått rätt fort den här månaden - man är inte van vid att behöva betala för allt själv... men det kommer man nog snabbt in i igen. Ikväll är det seriestart för Heroes på 4:an oxå. Har tänkt se några avsnitt då alla säger att den ska vara så bra.

Ha en skön kväll!

Ps. jag hoppas ni får internet fixat snart, saknar dina inlägg Ds.

Kommentar:
#1: Linda

Tycker Tobbe är ute och har massa skoj medan du sitter vid tv =P (jag kan säga så nu bara för att jag var ute i helgen =P) haha

2007-09-05 @ 18:20:52
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: