Hakuna Matata

2007-10-15
00:19:20

Study study /L
Idag har jag slöat och pluggat. Min uppgift till imorgon är att kolla likabehandlingslagen och skollagen hur dessa ser ut. Tex. om de är svåra för lärare att tolka m.m. Med andra ord jäkligt mycket och svårt. Allt handlar ju om en tolkningsfråga. Hur man själv väljer att definera ord. Jobbigt jobbigt.
Imorgon är det muntlig redovisning och jag ska försöka dra igång en diskussion kring detta... hmm... ork? No.
Denna vecka måste jag plugga. Jag har den där jäkla seminarieuppgiften t.o.m Torsdag som jag gjort ca halva på plus mitt fördjupningsarbete till nästa fredag. Fy fasiken var mycket.
Puss och kram
Linda



Kommentar:
#1: annica

Åhh, lät inge vidare roligt =S Vad läser du nu? Jag är hemma med sjukt barn idag och var artig och frågade min lärare om det var ngt speciellt jag skulle göra istället för dagens lektion (där vi skulle diskutera en bok i grupper och sedan helklass redovsining - inte alls allvarligt). Ja, jag skulle sammanfatta min lärdomar från litteratur + videoföreläsning och webbsidor och lämna in på it´s learning i ett dokument. GAH! Alltid samma sak - är man sjuk eller har förhinder blir man straffad... (I övrigt är kursen otroligt lugn...

2007-10-15 @ 15:25:39
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: