Hakuna Matata

2007-10-23
16:53:10

Sakta men säkert... /S
Mitt plugg går verkligen trögt - men nu är det trögt på ett annat sätt... visst hade jag kunnat vara mer effektiv i mitt pluggande men nu känns det ändå bra, känns som att jag kommer framåt men det går så jäkla långsamt... dagen är snart slut jag har fortfarande inte börjat titta på religionen och globaliseringen!!!

Som tur är har jag morgondagen på mig men då ska vi tentaplugga i arbetsgruppen så då vill man ju att det mesta ska ha fastnat sådär dagen innan tentan!!!!
Det som är allra värst är hur lugn jag känner mig - tror inte riktigt att jag har fattat att jag faktiskt har tenta i övermorgon... eller också är jag bara allmänt lat och korkad som inte pluggar hårdare?!

Jag har i alla fall varit duktig och tvättat idag, samt plockat undan lite skräp och diskat undan, och lagat mat! Så nu är det någorlunda fräscht när älsklingen återvänder ikväll vid 8.

Nu ska jag plugga... sitter dock och överväger om jag har förtjänat en marabouchoklad idag eller ej... känner jag mig själv rätt blir det en tripp till Konsum sen :p




Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: