Hakuna Matata

2007-10-20
15:33:31

ett steg i taget... /S
Tro det eller ej men jag har faktiskt pluggat lite idag - dock inte nog mycket för att känna mig nöjd så det ska bli lite mer pluggat sen när jag käkat.
Tobias tenta gick bra - han hade svarat på det mesta men kände sig inte helt säker på resultatet ändå så vi får väl vänta och se. Nu sitter han på tåget till Karlstad och jag sitter här själv - saknar honom redan! Skulle ju kunna bjuda hit någon men det känns inte riktigt rätt då jag måste plugga stenhårt nu = någorlunda tidig kväll och tidig söndagmorgon för att plugga. Skulle dock inte tackat nej till en spelkväll :/

som sagt ett steg i taget... innebär att jag försöker undvika att hamna i tv- och datafällan nu när jag kommit igång med plugget - så nu ska jag snart stänga av datorn igen - blir så mycket omständigare när man vill titta in lite snabbt bara så istället stänger jag av den. Nu ska jag laga mat och sedan ska jag äta den framför TVn = en timmas paus innan det blir mer plugg.... ett steg i taget...!
Till skillnad från hur vädret är i Karlstad så är det här superfint väder men dock är det en riktig höstkyla... ska dock gå en liten promenad sedan för att vakna till :)

Hörs ikväll :)))


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: