Hakuna Matata

2007-10-04
14:12:05

Dag nummer 2 /L
Idag körde förmiddagen på snabbt. Nu har jag listat ut de nya matematiken - den som jag själv inte är van vid med andra ord. Liggande, stående uppställning WHAT?
Nu kan jag.

Vi bestämde även vad jag ska undervisa om nästa vecka så det blir Martin Luther och reformationen samt svenska än så länge. Imorn måste jag plugga då jag inte är så kunnig i Luther och hans grejer. Måste ju även komma på något kul sätt att göra det på... jag fundera nästan på att "spela" honom och berätta hans liv utifrån honom om ni förstår. Jag tror de skulle tycka det var roligt.

Idag var det även begravning. Kändes jobbigare än vad jag trodde. Ulla var ju en av de få släktingar som jag tyckte om och har minnen med. Men det känns bra att ha kännt henne.
Jag fick även använda mina nya kläder - en vit skjorta och svart väst. Jag köpte även en ny mascara som funkade bra. En smal borste som förlängde bra. Nöjd med resultatet!

Nu ska jag försöka vila mig lite och ta medicin (natur) som jag köpte på Apoteket igår. Jag har givetvis åkt på årets förkylning och ska försöka dämpa symtomen - jag har inte tid att vara sjuk! Somna relativt tidigt igår, kände att febern var på väg....

Hoppas alla har det bra!
Kram Linda


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: