Hakuna Matata

2007-11-22
21:29:04

Plugg och biljard /L
Usch nu har jag skrivit färdigt.
Vi har en reflektionsuppgift till nästa vecka och jag blev precis klar med min del. Känns så jäkla onödigt och tråkigt att göra den. Den här kursen har verkligen ett späckat schema.
Vi slutar inte speciellt tidigt om dagarna och har två böcker att läsa varav den ena är på engelska och vetenskapligt skriven så den läsningen går inte speciellt fort. Om tre veckor har vi en salstenta och de kommer basera den på frågorna ifrån boken och föreläsningarna vilket är ungefär 120 frågor och nej jag överdrev inte. Inte nog med att vi ska hinna göra alla dessa frågor och plugga in de har satt fyra uppgifter som måste göras under den här tiden också. Det gör mig förbannad! Så jäkla stressigt och helt onödigt! Nästa vecka måste vi börja med en uppgift där vi i studiegruppen ska kolla styrdokument, lokala planer m.m för elevhälsa plus lite till som ska redovisas muntligt. Vem lägger en sådan uppgift dagarna innan en salstenta? De ville dessutom att vi helst skulle försöka få skolor utanför Karlstad vilket innebär att en tid kommer gå åt till att ta sig till studeringsområdet.
Nej, jag känner mig så jäkla arg och butter över dreten. Orimliga krav!

Jason dissa mig idag också. Klockan 16 (slutade 15) funderade jag på var han tagit vägen då var han på väg att spela biljard med en polare och nu har han ännu inte kommit hem. Fast det var rätt skönt när jag ändå var tvungen att skriva den där skiten. Åsa har gjort framsteg idag på "ligg död". Nu ligger hon i alla fall 2 sekunder utan att röra svansen. =)
Idag satte jag upp mina nya gardiner i vardagsrummet också, blev riktigt fint faktsiskt med vinröda och de funkade trots min oro med mina röda prylar. Jag har annars väldigt svårt för att ha olika röda färger tillsammans men det gick tycker jag själv. Men det tog ett tag innan jag fick upp det och jag lyckades dessutom ha i sönder ett rött hjärta och en svart kula som hänger i fönstret. Vilket inte gjorde min dag bättre.
Så jag tar dig i handen Sandra med dåliga dagar och stress med pengar och skola! Snyft för oss =]

Kram
Linda



Kommentar:
#1: S

Livet suger ibland!
Visste inte att du höll på att lära Åsa spela död! Då måste du lära henne som Simba kan senare - då gör man en låtsaspistol med handen och säger pang så kastar han sig ner... han är dock inte så bra på att ligga stilla... Kan du lämna Åsa helt själv nu när du är i skolan eller... sorry att jag frågar hela tiden men jag är verkligen i chocktillstånd över hur fort ni klarat det!!

2007-11-22 @ 21:31:49
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: