Hakuna Matata

2007-11-24
22:30:05

Nooooooooo....!!! /S
Det jag tidigare befarat verkar nu vara ett faktum... jag håller på att bli förkyld!!!! Jag har tidigare bara känt mig lite smått irriterad i halsen som att det kittlar... men nu ikväll.... nu gör det "ont" varje gång jag sväljer... är inte det ett ganska tydligt tecken??!
Så kära syster yster kanske får förbereda Leyahs blivande gudfar på att han får hålla henne under dopet så inte hon drar på sig min eventuella förkylning hon med...!

Usch vill verkligen inte bli sjuk nu när det närmar sig jul.... jag har inte varit sjuk sedan jag fick lunginflammation mitt första år i Linköping, så det kanske börjar bli dags... hoppas bara inte jag blir såååå sjuk igen. Minns att Linda också var jättesjuk samtidigt, vi sympatiserade med varandra *ler*
Så nu ska jag knapra naturtabletter till max, och dricka te i mängder! Ska ju spela badminton imorgon också...hade ju tänkt ta min stora revansch då ju, men hur ska det gå med en förkylning, Tobias har redan försökt försämra mitt spel imorgon genom att bjuda mig på bacardi razz.... men icke... ett glas...that's it - måste vara på topp imorgon!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: