Hakuna Matata

2007-11-10
12:26:38

My ass hurts!!! /S
Det blev myspys igår, och vi åt thaifisk. Jag misslyckades dock lite då fisken kokade sönder, men det smakade jättegott i alla fall - tror kyckling kan vara gott istället för fisk kanske?

Imorse när vi vaknade kunde vi båda känna av badmintonen sen igår - och jag känner fortfarande av det - speciellt i låren och framförallt RUMPAN!! Men som sagt kul var det så det blir definitivt något vi ska göra fler gånger.

Snart blir det promenixmen just nu sitter vi och tittar på Black Beauty - min favvofilm när jag var mindre - går på kanal5 just nu - mysig film :) När den är slut blir det en promenix. När jag gick upp imorse så såg jag förresten att gräsmattorna var vita av snö! Inte mycket utan bara precis så att det täcker...  Jag var duktig imorse förresten och bakade faktiskt scones till frukost innan älsklingen tagit sig ur sängen - supergott med björnbärsmarmeladen mamma gav oss när de var här och hjälpte oss flytta.

Ikväll ska Tobias bort så då blir jag ensam - men det gör inte så mycket, jag har ju mina nya filmer att titta på eller kanske något avsnitt av Kvarteret Skatan :9

Har ni några roliga planer för helgen?


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: