Hakuna Matata

2007-11-20
11:12:23

helluuuu... /S
God morgon gott folk!
Blev inte mycket pluggat igår efter att jag kommit hem vilket ger mig desto mer att läsa idag... måste ju läsa in en del så jag kan koncentrera mig på tentan i slutet på denna vecka och kommande vecka. Måste säga att jag är lite nervös inför den tentan då den ansvariga är lite halvkonstig - dels så är hela hennes kursmoment över vår nivå som blivande lärare i de lägre åren, sen handlar hennes föreläsningar nästan bara om hennes forskning om kanadensiska indiander och folket på Tonga och allt vad det nu är... jag vet aldrig vad som är viktigt så mina anteckningar blir jättespretiga. Sedan har vi haft ett seminarie som i stort sett visade sig vara ett läxförhör då hon plockade namn från klasslistan som fick redogöra för vad man diskuterat... jag vet inte men ett seminarie i mina ögon handlar mer om en fri diskussion kring texten inte att hon ska sitta och fråga varje enskild person och sedan kommentera det som om man svarat rätt eller fel?!
Jag har seminarie med henne imorgon igen - har verkligen ingen lust att gå då det inte gav mig något + att det inte är obligatoriskt men å andra sidan sa hon att tentan kommer bygga mycket på seminarierna så det är kanske bäst att gå i alla fall.

Nu har vi bokat in ännu ett badmintonpass, blir på söndagförmiddag mellan 11-12, mitt i tentaskrivandet. Jag är ju inte direkt morgonpigg så det var lite lagom tid + att jag kommer vara pigg när jag ska skriva sedan under eftermiddagen.

Det känns så skönt att jag ska åka hem i nästa vecka, dels så vill jag hem till Tobias, de har nämligen gjort om jättemycket och jag har inte varit där på jättelänge, så jag ska försöka hinna med att titta in där. Sedan så klart själva dopet. Men sen älskar jag tanken på att när jag kommer tillbaka hit så är det bara typ 2 veckor kvar tills jag ska åka hem igen och då är det JULLOV - helt sjukt!! Tiden går så jäkla fort...


Snart kommer tomten... :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: