Hakuna Matata

2007-11-03
18:37:30

Back home! /S
Nu är vi äntligen hemma igen - en lång dag ute i Tornby men inte särskilt mycket shoppat. Älsklingen fick sig ett par jeans, badmintonrack inför vår träning. Sedan köptes en liten myslampa till sovrummet + en blomma.
Som sagt, inte särskilt mycket handlat men ändå lite mysigt att gå runt och titta lite :)

Ikväll blir det också en lugn kväll med lite film. Tobias ska snart fixa mat, det blir pasta, kycklingfilé med gorgonzolasås *mums* och efter det så har vi köpt hem Digestivekex och brieost, mycket mumma!!!!! Sen blir det Svensson Svensson och en film.

Igår såg vi Michael Moores dokumentär Sicko. Den var precis lika toppenbra som hans andra dokumentärer och den gjorde mig självklart ännu mer avigt inställd till USA :p Men jag kan verkligen rekommendera den - den var lite seg ibland - men ändå mycket bra!

Hoppas ni haft en härlig lördag!!



"Sicko" tar upp det faktum att många amerikaner saknar sjukförsäkring och att även de som är försäkrade ibland nekas vård i ett system där, menar Moore, det gäller att skaffa mesta möjliga profit till sjukhusens, sjukförsäkringsbolagens och läkemedelsföretagens ägare.

Moore ställer detta mot den fria sjukvård som finns i bland annat Västeuropa och på Kuba. Dit kommer han när han försökt ta några amerikaner, som nekats vård, till Guantánamobasen på Kuba.
Där får nämligen de fängslade terrormisstänkta all den vård som dessa amerikaner förnekas.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: